Γιάννης Παπαχρήστου

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ/Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο Γιάννης Παπαχρήστου γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1970. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Χημικός Μηχανικός και τις ολοκλήρωσε αποκτώντας Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Το 1996 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τμήμα Marketing της Johnson & Johnson Hellas όπου ξεκίνησε ως Assistant Brand Manager και εξελίχθηκε σε Marketing Manager. Το 2000 ανέλαβε τη θέση Marketing Director στη L’Oreal Hellas, κι έπειτα μετακινήθηκε στην παγκόσμια έδρα της εταιρείας, στο Παρίσι, όπου εργάστηκε ως Marketing Director – Europe Zone 10 και είχε υπό την επίβλεψή του μεταξύ άλλων τις χώρες της Σκανδιναβικής Χερσονήσου, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Τουρκία, και την Ελβετία. Από το 2006 έως το 2013 διετέλεσε General Manager – L’Oreal Mass Market Division σε τρεις χώρες (Ουγγαρία, Ελλάδα και Ρωσία).

Το 2014 μεταπήδησε στην Coca Cola HBC Russia ως Commercial General Manager και το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα ως Country Manager/ Managing Director Ελλάδος και Κύπρου Coca Cola 3Ε. Τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακινήθηκε στην Chipita όπου ανέλαβε το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου Ομίλου και είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Φθινόπωρο του 2022 έγινε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANTENNA. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Hellas και διετέλεσε πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της ΕΑΣΕ το 2020.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor