Άννυ Τρύφων

Διευθύνουσα Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος, DESIGNIA INSURANCE BROKERS

Η Άννυ Τρύφων είναι Αντιπρόεδρος και CEO της Designia Insurance Brokers, εταιρείας μεσιτείας ασφαλίσεων & risk advisors με 32 έτη παρουσίας, σημαντικές επιδόσεις και δυναμική πορεία. Η εταιρία είναι από το 2016 μέλος του ομίλου Fairfax, ενός εκ των μεγαλύτερων επενδυτών στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έχει βρεθεί σε ποικίλες θέσεις ευθύνης μεγάλων οργανισμών, αναλαμβάνοντας ουσιαστικές πρωτοβουλίες με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που τη διακρίνουν. Η επαγγελματική πορεία της έχει προσφέρει την τεχνογνωσία στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση πολύπλοκων πελατών και θεμάτων, καθώς και την εμπειρία και την προοπτική ενός επαγγελματία που μπορεί να αποδώσει αποτελεσματικά σε όλες τις συνθήκες.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο των ασφαλίσεων στον Όμιλο Inchape και στην συνέχεια στην ΑΟΝ ως Διευθύντρια Διεθνών Πελατών. Το 1997 μετακινήθηκε στον Όμιλο Eurobank, όπου το 2000 ανέλαβε την σημερινή της θέση, αναπτύσσοντας διαρκώς την εταιρία με σημαντική  κερδοφορία.

Είναι ενεργό μέλος της ΕΑΣΕ από το 2013, συμμετέχοντας, είτε ως μέλος είτε ως επικεφαλής, σε διάφορες ομάδες, όπως των Ίσων ευκαιριών, των Νέων Μελών, του Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ.α. Από το 2021 είναι Αναπληρωματικό Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Έχει υπάρξει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Κατέχει πτυχίο από το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Management,  Business Development και Digital Strategy.

Είναι παντρεμένη με παιδί.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor