Έλενα Καλλονά

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ / Διευθύνουσα Σύμβουλος, Jungheinrich Hellas ΕΠΕ

Η Έλενα Καλλονά από το 2002 είναι Managing Director της Jungheinrich Hellas, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων intralogistics. Ξεκίνησε την καριέρα της τον Ιούνιο του 1992, παράλληλα με τις σπουδές της στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις. 

Με περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, σε έναν αμιγώς ανδροκρατούμενο κλάδο,  επιδιώκει να κάνει τη διαφορά.  Υπό τη διοίκησή της, η εταιρεία αύξησε διαχρονικά τα αποτελέσματά της, πέτυχε σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, ανέπτυξε συνεργασίες με μεγάλους πελάτες και ενίσχυσε τη δυναμική της θέση, αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, παρά το ιδιαίτερα ευμετάβλητο και απαιτητικό περιβάλλον. Tα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην ομάδα “Future of Work” της εταιρείας, συνδιαμορφώνοντας τις συνθήκες καθημερινής εργασίας των εργαζομένων του ομίλου, καθώς και στην ομάδα διαμόρφωσης του σκοπού του οργανισμού, τονίζοντας την αφοσίωσή της στην προώθηση βιώσιμων και ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών. 

Τον Ιούνιο του 2023 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και παράλληλα είναι μέλος της επιτροπής ‘Empowering People’ του ίδιου επιμελητηρίου.  Από το Φεβρουάριο του 2024 είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΕ.

Μέσω του ρόλου της στο Οργανωτικό Συμβούλιο της νέο-ιδρυθείσας ομάδας  WiL (Women in Logistics HUB), που στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL), συμβάλει στην ενδυνάμωση των γυναικών στον κλάδο των Logistics.

Για το έτος 2023 συγκαταλέγεται στις 10 Top Leaders in Greece στην κατηγορία CEO of Humans και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις 30 Πιο Ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις (Fortune: Most Powerful Women in Business). 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor