Γιώργος Κατινιώτης

Διευθύνων Σύμβουλος, Acromove Inc.

O Γιώργος είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του EMΠ, και έχει μεταπτυχιακές σπουδές σε Engineering Business Management από το Warwick University.

Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Acromove Ιnc, και παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές και τεχνολογικές υπηρεσίες ως στέλεχος και μέτοχος των εταιρειών EVLINE Europe ΑΕ και ΑΜΑΖΕ IKE.  

Είναι μέλος της ΕΑΣΕ από το 2006 και παράλληλα μέλος των δύο τελευταίων Διοικητικών Συμβουλίων. Ως Επικεφαλής της ομάδας καινοτομίας, τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού και έχει  υποστηρίξει ενεργά με τα μέλη της ομάδας αρκετές εκδηλώσεις τεχνολογίας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ίδιας της ΕΑΣΕ.

Στο παρελθόν ήταν CEO, μέλος ΔΣ και κατείχε ανώτατες και ανώτερες θέσεις σε μεγάλους πολυεθνικούς και Ελληνικούς οργανισμούς, όπως Eurobank, PwC, Speedex, Εμπορική Τράπεζα, Mercedes-Benz Hellas, Όμιλος Inchcape, Αsea Brown Boveri, COCA COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ, Όμιλος Βιοχάλκο.

Έχει επίσης διατελέσει Visiting Fellow του Nottingham Business School του NTU στην Αγγλία.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και έχει σπουδάσει επί 10 χρόνια πιάνο και θεωρία της μουσικής. Έχοντας κερδίσει το 1992 στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού

δι’ αλληλογραφίας, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή τουρνουά.

Αθλείται συστηματικά και έχει συμμετάσχει σε αγώνες μαραθώνιου και τριάθλου σε αρκετές χώρες, με αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Είναι παντρεμένος και έχει 4 κόρες.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor