Μάριος Μίκαϊτς

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/Γενικός Διευθυντής, ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ

Ο Μάριος Μίκαϊτς γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ. Μετά από μια σύντομη πορεία στον τραπεζικό κλάδο, εργάστηκε στον πετρελαϊκό όμιλο ΕΛΙΝΟΙΛ έναν από τους 10 μεγαλύτερους ομίλους εταιρειών, σε κύκλο εργασιών. Στην ΕΛΙΝΟΙΛ έχει αναλάβει τις θέσεις του Διευθυντή Προμηθειών και του Τεχνικού Διευθυντή.

Παράλληλα το 2000,μετά από δική του εισήγηση ανέλαβε την δραστηριοποίηση του Ομίλου στην αγορά κατασκευών, με την ίδρυση και Γενική Διεύθυνση της ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ. Το 2016 δημιούργησε και την Τεχνική εταιρεία VECTOR, η οποία λειτουργεί σε συνέργεια με την ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗ. Το 2018 εξελέγη στο ΔΣ της ΕΑΣΕ όπου είναι Γενικός Γραμματέας και παράλληλα ανέλαβε την ομάδα ΕΥΖΗΝ με την οποία διοργάνωσε πληθώρα δείπνων, τις εκδρομές αλλά και τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών.

Είναι πάνω από είκοσι χρόνια τακτικό μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Πετρελαιοειδών Ελλάδας και διετέλεσε Εκτελεστικός Συντονιστής σε διάφορες επιτροπές του. Είναι μέλος της ΕΑΣΕ από το 2005, μέλος του ΤΕΕ από το 1992, ενώ από το 2019 είναι και μέλος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor