Σάκης Έξαρχος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Vantage Towers Greece

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Έξαρχος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vantage Towers στην Ελλάδα, θυγατρικής της Vodafone, από το 2020.

Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Nokia από το 1998 κατείχε μια σειρά από ηγετικές θέσεις όπως, Περιφερειακός Διευθυντής Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας και Διευθυντής Στρατηγικής για Ευρώπη και Λατινική Αμερική, ενώ ήταν μέλος της διοικητικής ομάδας της Nokia Hellas από το 2003 και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος από το 2009 έως το 2020.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Siemens σε Γερμανία και Ελλάδα και είναι ιδρυτικό μέλος του τμήματος που σήμερα είναι γνωστό ως Nokia Technology Center Athens.

Είναι κάτοχος BSc στην Επιστήμη Υπολογιστών και MSc στο System Design από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι επίσης πιστοποιημένος business coach και πιστοποιημένος Project Management Professional (PMP).

Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσουν τα ταξίδια, το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, η φωτογραφία, το mentoring, το coaching και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor