Βαλέρια Τσάμη

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ / Vice President - Executive Director FOCUS BARI

H Βαλέρια Τσάμη είναι Αντιπρόεδρος & Executive Director της FOCUS BARI, ηγετικής ελληνικής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με άξονες την έρευνα αγοράς & το customer experience. Σε 30 χρόνια πετυχημένης επαγγελματικής πορείας κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης, έχει χειριστεί σημαντικούς λογαριασμούς ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών σε διαφορετικούς κλάδους και έχει μοναδική στην Ελλάδα εμπειρία και εξειδίκευση στις έρευνες Μέσων.

Με πίστη στην δύναμη της συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων & δέσμευση για συνεχή βελτίωση συμμετέχει ενεργά στα κοινά και είναι: μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΕ & Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΑΣΕ για τις Ίσες Ευκαιρίες στην Ηγεσία | εκλεγμένος Πρόεδρος του ΣΕΔΕΑ για 3 συνεχείς θητείες (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς) & μέλος της Επιτροπής ΠΕΣΣ του ΣΕΔΕΑ | εκπρόσωπος του ΣΕΔΕΑ στο ESOMAR Associations Leaders’ Summit & στην ΕΕΕΤ.

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠ Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία και κάτοχος MSc Research Methods in Psychology από το University of Reading της Αγγλίας. Μέσω του προγράμματος ICPS Triple Certificate in Coaching απέκτησε το 2014 τις πιστοποιήσεις Coaching Clinic Certificate (CCU), CEU Certificate in Coaching for High Performance (AMA)

και Certificate in Solution-Focused Coaching (MDI).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor