Βαλέρια Τσάμη

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ./Διευθύνουσα Σύμβουλος FOCUS BARI

H Βαλέρια Τσάμη είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της FOCUS BARI, ηγετικής ελληνικής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με άξονες την έρευνα αγοράς & το customer experience. Σε 30+ χρόνια πετυχημένης επαγγελματικής πορείας κατείχε διάφορες θέσεις ευθύνης, έχει χειριστεί σημαντικούς λογαριασμούς ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών σε διαφορετικούς κλάδους και έχει μοναδική στην Ελλάδα εμπειρία και εξειδίκευση στις έρευνες Μέσων (Media Audience measurement Surveys).

Με πίστη στην δύναμη της συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων είναι Μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΕ και Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΑΣΕ για τις Ίσες Ευκαιρίες στην Ηγεσία, Πρόεδρος του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς), μέλος της Επιτροπής ΠΕΣΣ του ΣΕΔΕΑ και μέλος της ΕΕΕΤ. Από το 2004 έως το 2019 υπήρξε εκπρόσωπος για την Ελλάδα στο δίκτυο της EMRO (European Media Research Organizations).

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠ Αθηνών με ειδίκευση στην Ψυχολογία και κάτοχος MSc Research Methods in Psychology από το University of Reading της Αγγλίας. Μέσω του προγράμματος ICPS Triple Certificate in Coaching απέκτησε το 2014 τις πιστοποιήσεις Coaching Clinic Certificate (CCU), CEU Certificate in Coaching for High Performance (AMA) και Certificate in Solution-Focused Coaching (MDI). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor