Γιάννης Παπαχρήστου

Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου, Antenna Group

Ο Γιάννης Παπαχρήστου γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1970. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Χημικός Μηχανικός και τις ολοκλήρωσε αποκτώντας Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Το 1996 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τμήμα Marketing της Johnson & Johnson Hellas και εξελίχθηκε έως Marketing Manager.

Το 2000 ανέλαβε τη θέση Marketing Director στη L’Oréal Hellas, κι έπειτα μετακινήθηκε στην παγκόσμια έδρα της εταιρείας, στο Παρίσι, όπου εργάστηκε ως Marketing Director Europe Zone 10. Από το 2006 έως το 2013 διετέλεσε General Manager – L’Oréal Mass Market Division σε τρεις χώρες (Ουγγαρία, Ελλάδα και Ρωσία).

Το 2014 μεταπήδησε στην Coca Cola HBC Russia και το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα ως Country Manager Ελλάδος και Κύπρου Coca Cola 3Ε.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακινήθηκε στην Chipita όπου ανέλαβε το ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου Ομίλου. Είναι επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bespoke. Από τον Οκτώβριο του 2022 είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANTENNA.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΑΣΕ και Επικεφαλής της ομάδας για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor