Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπέγραψε η ΕΑΣΕ.

Δελτία Τύπου > Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπέγραψε η ΕΑΣΕ.

Στο πλαίσιο της πάγιας θέσης της υπέρ της σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Η ΕΑΣΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο την υποστήριξη δράσεων που σχετίζονται με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, η οποία μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση του δείκτη καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας της χώρας.

Στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης, η ΕΑΣΕ θα συνδράμει καθοριστικά στο έργο του Elevate Greece, μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο τη χαρτογράφηση νεοφυών επιχειρήσεων και την υποστήριξη της ανάπτυξής τους, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη ενός ισχυρού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από το 2018 η ΕΑΣΕ έχει θεσμοθετήσει την  Ημερίδα Διαλόγου Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης και του Ιδιωτικού Τομέα με στόχο να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές και να δοθεί το βήμα να συζητηθούν οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη στις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα, προκειμένου να «γεφυρωθεί» το χάσμα δύο, φαινομενικά αντίθετων, κόσμων των οποίων  η συμπόρευση αποτελεί εθνική αναγκαιότητα.

«Το Elevate Greece αποτελεί το βασικό εργαλείο ανάδειξης, ενίσχυσης και προώθησης των νεοφυών επιχειρήσεων της χώρας. Είναι πολύ σημαντικό η ΕΑΣΕ να βρίσκεται ανάμεσα στους Επίσημους Υποστηρικτές του Elevate Greece, προσφέροντας τις υπηρεσίες, τις παροχές της και την εμπειρία της στα εγγεγραμμένα μέλη του. Η εγκαθίδρυση ενός σταθερού και δυναμικού οικοσυστήματος καινοτομίας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Πολιτεία. Η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) και τα μέλη της συμβάλλουν καθοριστικά στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας επάξια το ανώτατο επαγγελματικό μάνατζμεντ της χώρας» δήλωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας.

Εκ μέρους του ΔΣ και της Διοίκησης της ΕΑΣΕ,o κ. Γιάννης Παπαχρήστου Γενικός Γραμματέας ΕΑΣΕ ανέφερε: «Η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) εδώ και 35 χρόνια εκπροσωπεί το ανώτατο επαγγελματικό management στη χώρα μας με τα μέλη της να ηγούνται εταιριών με πάνω από 200.000 εργαζόμενους και 62 δισ. ευρώ κύκλο εργασιών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, συναισθανόμενοι τον κοινωνικό μας ρόλο συμμετέχουμε σε δράσεις που αφορούν την κοινωνία, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που δημιουργούν νέες ευκαιρίες εργασίας στους νέους της πατρίδας μας. Το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε με το Elevate Greece μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε παροχές, γνώσεις και εμπειρία στα μέλη του. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε ενεργά το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΣΕ, κα Έφη Πίντζου, τηλ. 2106894323/4, aceo@ease.gr

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor