Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας.

Θέσεις - Απόψεις > Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας.

Χρόνια Πολλά στην ΕΑΣΕ μας!

Εφέτος η ΕΑΣΕ γιορτάζει 35 χρόνια από την ίδρυσή της. Μια επέτειος σημαντική για τον Οργανισμό μας και το ανώτατο μάνατζμεντ το οποίο επάξια εκπροσωπεί από το 1986, όταν 32 οραματιστές  – πρωτοπόροι για την εποχή τους –  θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ζωντανό κύτταρο, μια λειτουργική μονάδα ιδανικών και αξιών για την ηγεσία και το επιχειρείν. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της μακρόχρονης πορείας της, η ΕΑΣΕ επιδιώκει να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, να δημιουργεί, να συμβάλλει στον επιχειρηματικό διάλογο και στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας.

Έχω τη χαρά να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ‘οικογένειας’ 29 χρόνια – τα 21 από αυτά στη διοίκηση του Οργανισμού. Γνωρίζω, λοιπόν, όλες τις προσπάθειες, τη διάθεση για προσφορά, τη δουλειά που έχει γίνει από όλα τα Διοικητικά Συμβούλια, από τους επικεφαλής Προέδρους, τα δεκάδες μέλη που εθελοντικά συμμετέχουν και συνεισφέρουν αλλά και από το προσωπικό.

Διότι ο έμψυχος πλούτος της ΕΑΣΕ είναι η ανεξάντλητη δύναμή της. Είναι τα μέλη μας, οι συνεργάτες, οι φίλοι, οι αναγνώστες του περιοδικού μας, οι επιχειρηματικοί ηγέτες και τα στελέχη που αγκαλιάζουν με θέρμη τις δράσεις μας, είναι και οι εταιρίες με κοινωνική ευαισθησία και όραμα που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας για τη βελτίωση του επιπέδου του ανώτατου μάνατζμεντ. Με αυτόν τον άυλο πλούτο πορεύεται η ΕΑΣΕ 35 χρόνια και με αυτόν θα συνεχίσει να ενημερώνει, να καλλιεργεί τον προβληματισμό, να καινοτομεί, να προσφέρει πλατφόρμα δικτύωσης και συνεργασίας, με υπευθυνότητα ως σταθερή δύναμη Ηγεσίας.

Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας είναι ξεχωριστό για εμάς.  Επιχειρεί μια σύντομη αναδρομή στη μακρά πορεία της ΕΑΣΕ για να θυμηθούν οι παλαιοί και να γνωρίσουν οι νεότεροι, παρουσιάζει το όραμα του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία που διανύουμε και φυσικά περιλαμβάνει τις δικές σας θερμές ευχές για την επέτειό μας.

Από το βήμα που μου δίνεται εδώ, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη μας, τους φίλους και συνεργάτες, τις εταιρίες που στηρίζουν τις δράσεις μας.

Χρόνια πολλά και δημιουργικά στην ΕΑΣΕ μας.

Χρόνια πολλά στους ανθρώπους της, με πολλές ακόμη επιτυχίες για τα χρόνια που ακολουθούν!

Γιάννης Αναστασόπουλος

Σύμβουλος Διοίκησης

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor