Αλέξανδρος Αλιβιζάτος

Γενικός Διευθυντής, REDEX Α.Ε.

Ο Αλέξανδρος Αλιβιζάτος είναι Γενικός Διευθυντής στην εταιρία Redex, εταιρίας μέλος του Ομίλου Κοπελούζου & COO της εταιρίας Novacon. Μέσω της Redex, ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στις Κατασκευές, στο Facility Management και στις υπηρεσίες Εξοικονόμησης Ενέργειας ενώ ταυτόχρονα η Novacon δραστηριοποιείται σε ειδικά έργα & έργα δημοσίου.

Από το 2006 έως το 2009 κατείχε τη θέση του Property Manager στον Όμιλο Κοπελούζου. Το 2009 μετακινήθηκε εσωτερικά του Ομίλου στην εταιρία Redex ως Finance & Operations Manager και το 2011 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Παλαιότερα εργάστηκε ως Project Manager και Operations Analyst στην DHL Hellas.

Από το 2013 είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Facility Management (HFMA.gr) και  από το 2018 έως σήμερα κατέχει τη θέση Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του HFMA.

Είναι EuroFM Ambassador για την Ελλάδα, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΕ, συνεπικεφαλής της ομάδας για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας (Νέων, Καινοτομίας, Τεχνολογία), καθώς και εισηγητής σε πλήθος Ελληνικών και Ευρωπαϊκών συνεδρίων σε θέματα σχετικά με το Facility & Contract Management. Επίσης δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο κλάδο του Facility Management και Contract Management.

Ο Αλέξανδρος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Management με ειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Πανεπιστήμιο του Bath.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1978 και έχει δύο παιδιά.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor