Αλέξανδρος Αλιβιζάτος

Γενικός Διευθυντής, REDEX Α.Ε.

 

Ο Αλέξανδρος Αλιβιζάτος είναι Γενικός Διευθυντής στην εταιρία Redex Α.Ε., εταιρίας μέλος του Ομίλου Κοπελούζου. Μέσω της Redex Α.Ε., ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στις Κατασκευές, στο Facility Management και σε έργα Ενεργειακών Αναβαθμίσεων.

Από το 2006 έως το 2009 κατείχε τη θέση του Property Manager στον Όμιλο Κοπελούζου. Το 2009 μετακινήθηκε εσωτερικά του Ομίλου στην εταιρία Redex ως Finance & Operations Manager και το 2011 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Παλαιότερα, από το 2003 έως το 2006 εργάστηκε ως Project Manager και Operations Analyst στην DHL Hellas.

Παράλληλα, από το 2013 είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Facility Management (HFMA.gr) και από το Φεβρουάριο του 2018 έως σήμερα κατέχει τη θέση Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του HFMA και του EuroFM Ambassador για την Ελλάδα

Είναι μέλος της ΕΑΣΕ από το 2015, ενεργό μέλος σε διάφορες ομάδες εργασίας, ενώ από το 2021 είναι Αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Ο Αλέξανδρος είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Management με ειδίκευση στα Στρατηγικά Πληροφοριακά Συστήματα από το Πανεπιστήμιο του Bath. Έχει υπάρξει εισηγητής σε πλήθος Ελληνικών και Ευρωπαϊκών συνεδρίων, σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα, σε θέματα σχετικά με το Facility Management, Contract Management.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1978, με δύο παιδιά, αγαπάει την φύση και την εξοχή.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor