Προγράμματα

Ποιοί είμαστε > Προγράμματα

Προγράμματα για τα Μέλη

H ΕΑΣΕ και η Ομάδα Χορηγιών, Προγραμμάτων και Ευ Ζην, με κύριο μέλημα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα μέλη της, έχει εξασφαλίσει ένα ολιστικό πακέτο οκτώ Προγραμμάτων, που ακουμπά πάνω στις πραγματικές ανάγκες των μελών.

Ειδικό Πρόγραμμα Υγείας

Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Η ΕΑΣΕ έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με τον Όμιλο Υγεία για τα Μέλη και τις οικογένειες τους ένα Ειδικό Πρόγραμμα Υγείας. Μία μακρά συνεργασία, που τα τελευταία 22 χρόνια παρέχει στα μέλη της ΕΑΣΕ μία σειρά ειδικών προνομιακών τιμών και σημαντικών εκπτώσεων στα θεραπευτήρια & τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου για τους ίδιους, τους/τις συζύγους τους, τα παιδιά και τους γονείς τους, με την επίδειξη της ατομικής κάρτας προνομίων ΕΑΣΕ και της ειδικής κάρτας Υγείας που εκδίδεται για τα μέλη.

Πρόγραμμα Mentoring

Δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των μελών, η ΕΑΣΕ προχώρησε στην διαμόρφωση του Προγράμματος Mentoring. Το πρόγραμμα βασίζεται στην μεταλαμπάδευση της πείρας, του οράματος και της καθοδήγησης από στελέχη της ΕΑΣΕ – Mentors, σε στελέχη της ΕΑΣΕ – Mentees που αναζητούν μία διαφορετική οπτική σε θέματα διαχείρισης καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης.

Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Managers Shield, Κάλυψης Δαπανών Νομικών Εξόδων Προσωπικής Ευθύνης & Ταξιδιωτικής Κάλυψης

 Η ΕΑΣΕ, με την συνεργασία της AIG και του εξειδικευμένου Προγράμματος “Manager’s Shield” παρέχει αποκλειστικά στα μέλη της ΕΑΣΕ, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ευθύνης Στελεχών Διοίκησης “Directors & Officers Liability Insurance” (D&O) σε προνομιακή τιμή. Το Πρόγραμμα προσφέρει ειδικές καλύψεις πέραν των όσων παρέχονται συνήθως σε εταιρικά ή προσωπικά ασφαλιστικά πακέτα.

 

Pension Planning – Υπηρεσία μελέτης συνταξιοδοτικών αναγκών

Με την συνεργασία της Aon plc και μέσω του εξατομικευμένου προγράμματος “Pension Planning”, παρέχεται στα μέλη της ΕΑΣΕ η δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου οικονομικού πλάνου. Έχοντας ως κύρια εργαλεία την ρεαλιστική απεικόνιση των οικονομικών ροών και την ολοκληρωμένη μελέτη των συνταξιοδοτικών τους αναγκών, καθίσταται εφικτός ο σχεδιασμός ενός ορθού προγραμματισμού. Επιπρόσθετη παροχή, η υπηρεσία “the Life Planning” με έκπτωση 50%, επιτυγχάνοντας περαιτέρω μία ολιστική προσέγγιση.

Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας

Ένα ειδικό Πρόγραμμα «Νομικής Προστασίας», που στόχο έχει την αντιμετώπιση των όποιων νομικών αναγκών ενδεχομένως προκύψουν για τα μέλη της ΕΑΣΕ και οι οικογένειες τους (σύζυγοι και παιδιά ηλικίας έως 25 ετών) με τη συνεργασία της D.A.S. Hellas σε μία ειδικά διαμορφωμένη χρέωση. Στο πλαίσιο του Προγράμματος προσφέρονται επιπλέον νομικές συμβουλές, χωρίς κόστος, σχετικές με τα θέματα που το πρόγραμμα καλύπτει.

Career Support Program

Η εξατομικευμένη καθοδήγηση σε θέματα διαχείρισης καριέρας, αποτελεί πρωταρχική ανάγκη για τα μέλη της ΕΑΣΕ, που είτε βρίσκονται εκτός εργασίας ή θα επιθυμούσαν να διερευνήσουν πιθανές ευκαιρίες μετακίνησης. Έχοντας τη συνεργασία 16 καταξιωμένων Εταιρειών Συμβούλων Επιλογής Στελεχών, με ειδίκευση στο Executive Search, η ΕΑΣΕ προχώρησε στη διαμόρφωση του Career Support Program, με στόχο την παροχή ενός ειδικού πλαισίου διαχείρισης των μελών υποψηφίων.

Πρόγραμμα Νομικής Υποστήριξης

Με κύριο στόχο την αρτιότερη συμβουλευτική και νομική εκπροσώπηση των μελών, η ΕΑΣΕ προχώρησε στη διαμόρφωση ενός επιπλέον προγράμματος Νομικής Υποστήριξης. Με την συνεργασία διαπρεπών νομικών και έγκριτων νομικών γραφείων, παρέχεται στα μέλη της ΕΑΣΕ μέγιστη νομική κάλυψη στα όποια θέματα ενδεχομένως κληθούν να αντιμετωπίσουν, με την πρώτη συνάντηση να παρέχεται δωρεάν.

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Σε συνεργασία με τον Όμιλο διαγνωστικών κέντρων της Affidea,  η ΕΑΣΕ διαμόρφωσε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την Φροντίδα της Πρωτοβάθμιας Υγείας των μελών της. Τα μέλη απολαμβάνουν διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο τιμοκατάλογο. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον κωδικό Συνεργασίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο business@ease.gr C.P: Μαριάννα Πέππα.

 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Sponsor

ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

MEDIA PARTNER

Sponsor

MEDIA SPONSORS

Sponsor
Sponsor